Bedre holdånd og kondition med en træningslejr

21 august 2018
Astrid Pedersen
image

Drømmer du om at kunne fokusere på din træning hele dagen, uden distraherende momenter og forstyrrelser? Det er en rigtig god idé fra tid til anden at rive en uge eller mere ud af kalenderen for at koncentrere sig om at blive dygtigere og komme i bedre form. Med fokuseret træning – og dygtige, engagerede trænere – kan du opnå en bedre teknik og finde sin egen stil. Uanset om du dyrker tennis, fodbold, svømning eller golf på elite- eller amatør plan, vil du kunne have glæde af et træningsophold uden for de vante rammer. Og hvis det så oven i købet kan foregå langt fra Danmarks kolde klima, er det jo blot en ekstra motivations faktor!

Træningslejr med Yak Sport – den perfekte ferie for den sportsglade

Hvis dette lyder som noget for dig, skulle du tage og tjekke Yak Sports træningslejre og sportsrejser ud. Når du booker en plads på en træningslejr via Yak Sport, får du et ophold, hvor der er sørget for alt: Mad, drikke, transport, indlogering, rengøring og tilrettelæggelse af træning. Dette betyder, at du kan fokusere 100% på din sportsgren, og på at forbedre din kondition og teknik. Du kommer til at tilbringe din ferie i selskab med andre sportsglade mennesker, som deler dine mål og din glæde ved idræt. Du kan også tilmelde hele din klub, og sammen kan I få glæde af de mange muligheder for at forbedre holdspillet og højne team ånden.

Skræddersyede træningslejre til klubber

Yak Sport arrangerer træningslejre og sportsrejser året rundt – der er ingen begrænsning på, hvornår du eller I kan komme af sted. Der ud over tilbydes skræddersyede træningslejre – det vil sige, at opholdet og træningen tilrettelægges ud fra klubbens ønsker og behov. Yak Sport er med i Rejsegarantifonden, hvilket betyder, at du som rejsende er dækket ind i tilfælde af konkurs.

Læs mere om træningslejre på yaksport.dk

Flere Nyheder