Brug headhunting i din rekrutteringsproces

12 august 2018
Astrid Pedersen
image

Skal der nye kræfter til i din virksomhed, og er du lidt på Herrens mark med hensyn til rekruttering, bør du overveje, om du benytter dig af de rette metoder. Traditionel rekruttering er et udmærket redskab til at skaffe menige medarbejdere til stillinger, hvor arbejdsopgaverne er overskuelige og forholdsvist afgrænsede. Men en virksomhed i vækst har brug for skarpe profiler, som har en meget specifik erfaring og kompetence – og her er det som regel ikke tilstrækkeligt at indrykke en stillingsannonce eller – som mange virksomheder desværre er forfaldne til – vente på, at de rette medarbejdere kommer strømmende af sig selv. Især ikke, hvis du ikke på forhånd er klar over, hvad du vil med de nye kompetencer, eller præcis hvad den nye stilling skal indeholde og dække i forhold til hvor din virksomhed er på vej hen.

Headhunting – når du har brug for kompetent sparring ved rekruttering

En succesfuld rekruttering af nøglemedarbejdere starter med en afklaring af din virksomheds status quo, såvel som de eksisterende og fremtidige behov. Og her kan det være en rigtig god idé at få et par friske øjne på udefra. En specialiseret rekrutteringskonsulent – en såkaldt headhunter – kan hjælpe dig i hele rekrutteringsprocessen – fra afklaring af virksomhedens behov og udfærdigelse af en stillingsbeskrivelse til indkredsning af mulige emner samt hvervning af egnede kandidater.

En headhunter med speciale inden for netop din virksomheds forretnings område har den nødvendige erfaring og ekspertise til at foretage disse vurderinger på et oplyst grundlag, og i samarbejde med dig bliver sporet ind på, hvilke kompetencer, erfaringer og øvrige kvalifikationer, der skal lægges vægt på.

Få de bedste medarbejdere med headhunting

Selv om den bedst egnede kandidat skulle sidde i et eksisterende job, vil det ikke være noget problem for headhunteren at få lokket vedkommende over på dit hold – og så har du en kæmpe fordel frem for dine konkurrenter. Læs mere om headhunting på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Flere Nyheder