Det er en svar balancegang med udklædning i disse tider

//Det er en svar balancegang med udklædning i disse tider

Det er en svar balancegang med udklædning i disse tider

Det er simpelthen noget af det sjoveste som barn at klæde sig ud, for man befinder sig så i en fantasiverden, hvor man får lov til at være noget, som man ellers ikke er – og man skal ikke nøjes med fantasien alene, for her har man også kostumet til at bakke det op.

Børn har jo en livlig fantasi i sig selv, og de er virkelig gode til at forestille sig ting og tænke ud af boksen, fordi de ikke er så bundede, som voksne er eller har sat verden i kasser, som de voksne også gør.

Og det kan desværre medføre farlige ting i sig selv, specielt i disse tider, for børn er spontane, men de er også uskyldige, og det gør ligeligt, at man skal lære dem at gebærde sig i samfundet, men man kan også ende med at lægge beslag på dem.

For børn siger til sig, har sjældent et filter, og de mener generelt mange ting godt, men som det gamle ordsprog også siger: Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk, men sandheden er ofte også ilde hørt.

Derfor skal man passe på, at man ikke kommer til at træde folk over tæerne, når man klæder sig ud, selvom det er pænt ment.

Dette gælder både, når man klæder sig ud som voksen, men også når man gør det som lille, hvor man skal klæde barnet ud ved enten at lave kostumet for dem eller købe det til dem.

Børnene kan jo have nogle ønsker til kostumet, men bare fordi kostumet kan laves eller købes, så er det jo ikke sikkert, at det vil falde i god jord hos alle, der ser det.

Derfor bør man passe på med, at man ikke ifører sig et kostume, der rammer andre på religion, race eller lignende, som man kan blive fornærmet over, selvom man mener det i en god tone.

Køb dit næste kostume til udklædning her: https://www.partybutikken.dk/ 

By | 2020-07-19T12:42:18+00:00 juli 19th, 2020|udklædning|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment