Det kan du bruge en boligadvokat til

//Det kan du bruge en boligadvokat til

Det kan du bruge en boligadvokat til

Står du og har planer om at købe et hus, kan du med fordel gøre brug af en boligadvokat enten i alle eller bare nogle dele af købsprocesessen. Det gælder, uanset om du har købt hus 3 gange eller det er første gang. Det er nemlig de færreste, der har erfaring med at forhandle boligpriser, eller ved, hvad der skal undersøges i forhold til lokalpaner fra kommunen, som kan påvirke ens købslyst i en positiv eller negativ retning.

Pas på din samlever

Hvis du har planer om at købe et hus, men ikke har din partner på kontrakten, kan det skabe problemer, hvis I f.eks. ikke er gift; hvis uheldet skulle være ude, ville din samlever stå uden tag over hovedet. Heldigvis kan en boligadvokat hjælpe med at lave et testamente, som sikrer, at vedkommende kan blive boende i huset. Enten i en tidsbestemt periode eller resten af livet. Du kan evt. læse mere om, hvad en boligadvokat kan hjælpe med her: https://eboligadvokat.dk/skoede/

Forhandling af prisen på huset

Vi forhandler sjældent om prisen på noget i Danmark og derfor ligger det ikke til de fleste danskere at forhandle og prutte om prisen. Vi gør det sjældent, men et af de få steder, hvor vi gør, er ved bolighandel. Men det er her, at vores manglende erfaring kan blive et problem, for det er svært at forhandle, når man i forvejen er forelsket i boligen, så man står pludselig med et dårligt forhandlingsudgangspunkt. Heldigvis kan en boligadvokat forhandle på dine vegne.

Vælger du istedet at forhandle selv, kan du være smart og lave et forbehold i din købskontrakt, som kun vil være gyldig, hvis din boligadvokat godkender aftalen. Så er du sikker på en fair pris og en evt. udvej.

Derudover bør du få tinglyst skødet når købskontrakten er på plads. Det sikre nemlig, at der ikke kommer kreditorer og tager huset i pant, selvom du er flyttet ind.

By | 2020-10-29T05:17:36+00:00 oktober 29th, 2020|eboligadvokat|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment