Få flotte lige tænder igen med Invisalign

//Få flotte lige tænder igen med Invisalign

Få flotte lige tænder igen med Invisalign

Drømmer du om at få rettet dine tænder? Så kan du med fordel vælge en Invisalign behandling.

Virker en Invisalign behandling?

Måske synes du at usynlig tandretning lyder for godt til at være sandt. Det kan da også godt være svært at forestille sig at man skulle kunne opnå de samme resultater med de tynde plast skinner som man kan med fast monterede tandbøjler.

Ikke desto mindre vil du faktisk med en Invisalign behandling kunne rette op på selv alvorlige fejlstillinger i munden så som for eksempel krydsbid, overbid eller underbid. Invisalign bøjler er nemlig langt mere effektive end man umiddelbart skulle tro.

Er du i stand til at opretholde din del af aftalen forbundet med en Invisalign behandling – det vil sige være iført dine Invisalign skinner i mindst 22 timer i løbet af hvert døgn – vil du i løbet af et halvt til halvandet år kunne få flotte, regelmæssige tænder lige som i din ungdom. Og dette helt uden at dine venner eller kolleger kan se at du er i færd med at få rettet tænder, da Invisalign skinner sidder helt tæt til tænderne og er 100% transparente.

Hvordan foregår et Invisalign forløb?

Hvis du ønsker tandretning med Invisalign skinner skal du henvende dig hos en tandlæge som har speciale inden for dette felt, for eksempel You Smile I Smile.

Ved første konsultation vil du få foretaget en forundersøgelse som kan afklare hvorvidt du er en egnet kandidat til en Invisalign behandling. Tandlægen vil tage et aftryk af dit tandsæt eller udføre en scanning af din mund som kan danne grundlag for en 3D visualisering af dit bid. Denne kan manipuleres til at afspejle det ønskede resultat. Og så kan de tynde, formstøbte Invisalign skinner fremstilles herefter.

Du kan læse mere, og bestille tid til en forundersøgelse, på yousmileismile.dk.

By | 2021-04-27T12:32:15+00:00 april 27th, 2021|invisalign|Kommentarer lukket til Få flotte lige tænder igen med Invisalign

About the Author: