Få inspiration til et nyt haveprojekt

//Få inspiration til et nyt haveprojekt

Få inspiration til et nyt haveprojekt

Hvis du har grønne fingre, så kan det være, du ønsker at gå i gang med et nyt haveprojekt. Det kan dog fra tid til anden være rart med ekstra inspiration til, hvad man kan gøre ved haven. Derfor kan du også finde forskellige idéer her til nye ting, som kan give lidt ekstra til din have. For nogle gange kan selv små tilføjelser være med til at gøre haven til ens drømmeoase. Haven er trods alt noget, som man kommer til at kigge meget på, når man er boligejer. 

Brug græskanter til dine nye eller eksisterende bede

En af de ting som du med fordel kan anskaffe dig er græskanter. Med en græskant har du mulighed for at lave de flotteste bede, hvor du undgår, at der skyder græs op. En græskant er nemlig i stand til at forhindre, at græsrødder kan skyde op. Hvis du derfor vil lave et bed med stauder, roser eller andet, som bliver ved med at se smukke ud, så er en græskant oplagt at investere i. Det gode ved græskanter er også, at de er nemme at bruge, og du relativt hurtigt kan skabe flotte bede, som du fylder med jord, bark, sten eller andet som du foretrækker. 

Skab mere liv med et spejlbassin

En anden mulighed for at give et ekstra touch til haven er et spejlbassin. Her graver man en plade ca. 5 cm ned i jorden, hvorefter den fyldes med vand. På den måde kan man skabe mere liv i et område, da vandet vil reflektere både solen og omgivelserne omkring spejlbassinet. Det kan få selv et lille område til at virke større. Samtidig giver det også noget pænt at kigge ud på, hvis du placerer det, så man kan se det fra stuen, køkkenet eller andre værelser, som du opholder dig meget i. 

By | 2020-01-27T22:37:43+00:00 januar 27th, 2020|græskant|Kommentarer lukket til Få inspiration til et nyt haveprojekt

About the Author: