Få mere lys med franske døre

//Få mere lys med franske døre

Få mere lys med franske døre

Indvendigt i vores hjem deler vi typisk rummene op med døre. Men nogle gange kan man ønske sig en løsning, hvor man kan lukke døren mellem to rum og alligevel have en slags forbindelse. Det kan for eksempel være mellem dagligstue og spisestue, eller måske fra hjemmet ud til udestuen.

I denne situation vil det være oplagt at bruge franske døre. Dette er en type dør, som er udstyret med glas og sprosser. Fordelen med disse døre er netop glasset, som tillader at lys kommer gennem døren. Det er en stor fordel, hvis du vil forbinde to rum og dermed skabe følelsen af mere luft og åbenhed.

Det er også en løsning, der sikrer meget mere lys i rummet. Ud over at give illusionen af et større rum, så får du nemlig også muligheden for at få det naturlige lys igennem og fordele det over flere rum. En oplagt løsning til små og mørkere rum!

Franske døre til alle hjem

Hos https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html kan du finde et skønt udvalg af franske døre, som passer til ethvert hjem. Her får du nemlig varianter i alle størrelser og designs, så du kan finde lige netop det, der passer til din personlige stil og bygningens arkitektur.

For eksempel kan du vælge, om det skal være en dobbelt- eller enkeltdør. Du kan også finde døre, hvor nederste halvdel er massiv, eller andre der består fuldstændig af glas.

Der er en masse designs med forskellige antal og størrelser af sprosser, i forskellige størrelser og materialer. På den måde kan du helt sikkert også finde det, du foretrækker til dit hjem.

De flotte franske døre kan naturligvis både anvendes inde i hjemmet, men kan faktisk også bruges udvendigt. For eksempel en oplagt løsning at vælge, hvis du skal skifte døren ud til din have eller din terrasse. 

By | 2020-08-27T08:46:52+00:00 august 27th, 2020|franske døre|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment