Få professionel hjælp til opsætning af filt

//Få professionel hjælp til opsætning af filt

Få professionel hjælp til opsætning af filt

Står du for at skulle male væggene i hele din bolig fra gulv til loft? Så bør du overveje, om ikke det kunne betale sig med opsætning af filt.

Hvorfor skal jeg vælge opsætning af filt?

Når pudset på dine vægge slår revner – for eksempel på grund af sætnings skader i murværket – er det ikke nødvendigvis et fænomen, som giver anledning til at slå alarm. Huset skal nok blive stående. Men til gengæld kan du ikke være sikker på, at en lapning med spartel masse holder revnen på plads, så at sige. Bygningen kan risikere at sætte sig endnu mere – og så vil revnen måske opstå på ny. Har du blot lappet den med Polyfilla, vil den med stor sandsynlighed slå igennem malingen, og så har du en synlig revne i din ellers pæne og ensartede væg.

Dette kan du undgå med opsætning af filt. Når du vælger opsætning af filt som base for det egentlige malerarbejde, kan du være sikker på, at malingen binder perfekt – og at filten holder sammen på væggen i en grad, så revner ikke vil træde igennem.

Med filt kan du skabe en lækker og glat overflade. De meget tynde fibre i den stærke filt kan faktisk ikke ses, så du skal ikke være bange for en væv effekt. Og hyrer du en dygtig og erfaren maler, som kan hjælpe dig med opsætning af filt, vil du hverken kunne se buler, folder eller sammenføjninger. En maler, som har erfaring med opsætning af filt, vil hurtigt og effektiv kunne sætte filt på dine vægge, så at man faktisk slet ikke kan se at det er der.

Hvem kan hjælpe mig med opsætning af filt i min bolig?

Malerkanonen er et danske malerfirma, som altid står parat til at hjælpe med diverse malerarbejde – her under opsætning af filt. Læs mere på https://malerkanonen.dk/opsaetning-af-filt/ 

By | 2020-03-04T23:13:22+00:00 marts 4th, 2020|Opsætning af filt|Kommentarer lukket til Få professionel hjælp til opsætning af filt

About the Author: