Fyld fryseren op med lasagne, så du altid har til travle dage

17 september 2018
Emilie Ann Jacobsen
Fyld fryseren op med lasagne, så du altid har til travle dage

Vi kender vist alle de dage, hvor vi kommer trætte hjem fra arbejde og bare ikke orker at lave mad. I det tilfælde kan det være virkelig fristende bare at købe noget take away, men det er en både dyr og usund løsning. I stedet er det en god ide, at du sørger for at lave større portioner på de dage, hvor du har overskud. Det, du har til overs, kan du så frise ned. Dermed har du mad, som du bare skal tø op på de dage, hvor du ikke gider at lave mad. 

En af de retter, som det er virkelig nemt for dig at lave, så du har ekstra liggende i fryseren, er lasagne. Det er superlækkert, nemt at lave i store portioner, og det smager ikke mindst også godt, når det har været frosset ned, og du senere tør det op. Derfor kommer du ikke til at gå på kompromis med smagsoplevelsen, selvom du vælger den nemme løsning – det er der ellers nogle, der kan føle, at de gør. 

Derudover er der den store fordel ved lasagne, at det er noget, som stort set alle børn kan lide. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om, at det er mad, som du ikke kan få børnene til at spise. De vil elske, at du varmer en stor portion lasagne, som I kan guffe i jer. 

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan lave lasagne. Har du ikke lige en god opskrift, kan du nemt finde den via nettet. Det kan for eksempel være på online kogebogen dk-kogebogen.dk. Der er enormt mange forskellige retter at vælge imellem, derfor selvfølgelig også lasagne, der er en af de absolut mest populære retter. 

Du kan spise en lang række forskellige former for tilbehør til lasagnen. Hvis du har overskud til at lave en hurtig salat, er det derfor bestemt også en mulighed, at du gør det.  

Flere Nyheder