Hvorfor vælge iPhone cover?

08 juni 2018
Anders Lundtang Hansen
Hvorfor vælge iPhone cover?

Kan man overhovedet huske en tid, hvor firmaet Apple ikke var synonym med en smartphone? Det er ellers ikke så mange år siden, at man trak overbærende på smilebåndet over produkterne, der kom fra det kulørte (sådan var logoet for firmaet engang) æble.

Pludselig overhalede firmaet alle indenom og lancerede moderne teknologi, som alle havde råd til, og som man dårlig kan forestille sig uden i dag.

Det er blevet til iPhone, iPad, iPod og mange andre smarte dingenoter fra det skelsættende firma gennem tiden, som mange mennesker har brugt og udskiftet efterhånden, som der er kommet nye modeller på markedet.

Og det er ofte kendtegnet ved disse modeller, at de er skabt i et stilrent design, der er en anelse tidsubestemt, så man eventuelt selv kan gå hen og vælge sit cover til ens iPhone eller et andet Apple-produkt og gøre det unikt.

For lad os bare være ærlige: Når vi nu bruger så meget tid med sådan en iPhone og de andre produkter i hånden i løbet af en dag, så er det ikke uden betydning, hvilken slags fernis der dækker dem.

Vil man udsende et signal om, hvor nørdet man er i film- og tv-verden, så gårman med et cover, der repræsenterer en figur fra en fiktiv verden, eller også har man et cover, der gør, at der bedre greb i telefonen og derfor mindre fare for at tabe den.

For de fleste mennesker snakker ofte om, hvilken slags iPhone de har købt, men sjældent, hvilket slags cover, de har valgt at supplere indkøbet med.

Coveret er jo netop det, der adskiller en fra de andre købere af det samme produkt, for vi ved jo, at det efterhånden bliver en markeret mærkedag, når Apple lancerer en ny iPhone, så hvorfor ikke allerede have gjort dig tanker om, hvilket slags cover du skal vælge, når du køber den nye udgave, så du kan skille dig ud fra mængden?

Flere Nyheder