Låsesmeden på Østerbro åbner mere, end du kan forestille dig!

31 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det lidt klassiske eksempel med at få fat i en låsesmed er et scenarie, hvor man har smækket sig ud, taber nøglen nede i risten, eller nøgler knækker, som man sætter den i låsen, og man har ikke en reserve, og så skal man have fat i bemeldte låsesmed akut til at hjælpe en.

Det kan sådan en låsesmed på Østerbro da også klare for en, men hvem siger, at det bare skal være hoveddøren, som man har smækket sig ude af, før de gider kommer ud at hjælpe en?

Selvfølgelig er der begrænsninger for, hvad man kan tilkalde dem til at låse op, hvis det nu er et stykke børnelegetøj, men du vil formentlig blive overrasket over, hvor meget de egentlig kan klare at låse op, når det egentlig kommer til stykket.

Og så er der så meget andet, som de også kan sørge for.

Låsesmed på Østerbro

Gør brug af din låsesmed på Østerbro i mange tilfælde

Og lad os da starte det helt andet sted og snakke om, at du for eksempel kan bruge denne låsesmed fra Østerbro til at reparere dine låse, omkode nøgler til låse og udskifte låse bare for at nævne nogle enkelte af flere servicer, som de udfører.

Men angående det med at åbne indgange op, så kan det jo også være din opgang, for hvem siger, at du bor i hus.
Men det kan jo også være porten, om det er i gården til det lejlighedsområde, du bor i, eller det er et helt andet slags sted med en port til.

Og så er der også bilen, som de kan hjælpe med åbne op.

Derfor kan du nok se, at hvis du vælger den her låsesmed, så er det mere eller mindre slut med at have problemer med låse, og skulle der opstå problemer, så er hjælpen lige ved hånden.

Flere Nyheder