Lad din akupunktør i Valby hjælpe dig

03 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Måske har du hørt om akupunktur – alternativ behandling som ved hjælp af tynde nåle, der placeres forskellige steder på kroppen, kan påvirke sjæl og legeme. Men hvordan bruges akupunktur – og hjælper det overhovedet? Læs mere her.

Hvem kan have glæde af akupunktur?

Akupunktur er en særdeles anvendt behandlingsform som har vist sig at have positive effekter på en lang række lidelser og dårligdomme. Der findes flere forskellige former for akupunktur, og disse har varierende anvendelses muligheder.

Som hovedpine patient kan du opnå gode virkninger af akupunktur som supplement til øvrig behandling. Uanset om din hovedpine har sit udspring i migræne, Hortons hovedpine eller muskelspændinger, eller om den hidrører fra et tidligere traume så som en hjernerystelse eller et piskesmæld, kan akupunktur hjælpe dig med at lindre symptomerne.

Allerede under og umiddelbart efter en behandling vil du kunne opleve afspænding og lettelse. Og modtager du akupunktur behandling på regelmæssig basis vil du kunne nyde godt af de langsigtede virkninger som for eksempel bedre nattesøvn, mere energi og overskud i hverdagen samt færre og mindre svære hovedpine anfald.

Akupunktur mod misbrug og afhængighed

En af de mindst lige så populære anvendelser for akupunktur er i forbindelse med misbrugsbehandling og rygestop. Det er muligt ved hjælp af akupunktur at komme flere former for afhængigheds betinget misbrug til livs.

Ønsker du at holde op med at ryge eller spise for meget sukker kan akupunktur hjælpe dig et godt stykke hen ad vejen. Og der er samtidig gode indikation for akupunktur behandling ved andre misbrugs typer.

Hvor kan jeg få behandling med akupunktur i København?

Hvis du leder efter en dygtig akupunktør i hovedstaden kan du finde hvad du søger hos Akupunktur Klinik i Valby. Akupunktur Klinik er en klinik bestående af dygtige behandlere som kan deres kram. Klik ind på aku-punkturklinik.dk og bestil tid til akupunktur behandling.

Flere Nyheder