Nogle gange er det lidt for meget med et overvågningskamera

//Nogle gange er det lidt for meget med et overvågningskamera

Nogle gange er det lidt for meget med et overvågningskamera

Du har sikkert set seje spionfilm, hvor agenterne kunne gemme kameraer de mest sindrige steder for både at tage billeder og filme.

Og den slags er ikke taget ud af den blå luft. Selv for bare flere årtier siden, hvor det almindelige kamera til håndholdt brug for almindelige mennesker var det mest fremherskende, så eksisterende der også udviklede vidundere af kameraer, som agenter verden over fik adgang til, så de kunne udføre deres arbejde i det skjulte.

Pointen var jo ikke at vække mistanke og gøre opmærksom på, hvad man var ved at lave i form af at filme blandt andet.

Det lykkedes ikke altid, og kvaliteten på det optagne var også derefter, men det var stadig imponerende.

Man tør dårligt at tænke på, hvad spioner nu om dage render rundt med af udstyr!

Men overvågningskameraer har de fleste råd til, om det er til hjemmet eller ens virksomhed, og man prøver ikke at gemme dem af vejen – tværtimod.

Nogle gange er tillid bedre end et overvågningskamera

Specielt i firmaer – om det er i åbningstiden eller ej – så overvåger man, og man viser gerne nogenlunde tydeligt, at man har overvågningskameraer, for man vil gerne have, at de har en præventiv virkning, så svage sjæle skal holde sig væk.

Og man bruger også den slags tingester privat, men det er desværre ikke altid bare for at holde indbrudstyve væk eller fange dem på fersk gerning.

Desværre kan den slags så også bruges til at overvåge dem, man har under samme tag, og her mener man ikke bare barnet i krybben, når man ikke er i lokalet.

Man kan nemlig også få skjulte kameraer, som man kan gemme i hjemmet, så man kan filme og overvåge andre, når man ikke er hjemme for eksempel.

Men det er jo lidt et tillidsbrud, hvis man gør den slags. Så skal man nok se på, om man ikke har andre problemer, hvis man føler behov for at bruge den slags.

By | 2021-03-11T05:49:11+00:00 marts 11th, 2021|overvågningskamera|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment