Sådan finder du et godt cateringfirma

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Skal du planlægge et større event, hvor du skal have leveret mad til? Så skal du i gang med at kigge på forskellige cateringsfirmaer. Der er en del at vælge imellem, og det kommer meget an på, hvad du ønsker at få leveret af mad til dit event. Hvis det skal være nemt og tilgængeligt, så skal du måske overveje et buffetanretning. Hvis det er mere fint, så skal du nok tænke på tallerkenservering. Alt dette kan du få mere svar på i dette indlæg, hvor vi fokuserer på hvordan du finder et godt cateringfirma. 

 

mad ud af huset

 

 

Hvad er deres erfaring?

For det første skal du sikre dig, at cateringfirmaet har stor erfaring med levering af mad til store arrangementer. Du skal også tjekke deres referencer og anmeldelser for at sikre dig, at de er pålidelige og har et godt omdømme. Hvis de har god erfaring med at levere mad til større begivenheder, så er der god chance for, at de kan hjælpe dig med dit event.

 

Hvad kan de tilbyde?

Hvad kan de mere tilbyde end mad? Det omfatter bl.a. service, tjenere og drikkelse til eventet. Hvis de har en slags pakkeløsning, så kan det være en fordel for dig at overveje dette. Så får du alt i en pris, fremfor du skal kontakte yderligere firmaer eller personer om at hjælpe dig til dit event. 

 

Menuer og pris

Endelig skal du sørge for at spørge cateringfirmaet om deres menuer og prisfastsættelse. Sørg for, at de kan levere et bredt udvalg af retter, der vil appellere til alle dine gæster, og få et overslag over, hvor meget det hele vil koste. Det kan f.eks. være buffet ud af huset eller hvis du har et særligt tema, som du ønsker de skal lave mad efter. Ved at følge disse tips kan du finde det perfekte cateringfirma til dit næste event eller arrangement. 

 

Flere Nyheder