Smukt og velholdt trægulv med gulvafslibning i Gladsaxe

//Smukt og velholdt trægulv med gulvafslibning i Gladsaxe

Smukt og velholdt trægulv med gulvafslibning i Gladsaxe

Når dit trægulv begynder at fremstå gråligt i overfladen – især der, hvor gulvet slides allermest – er det et tydeligt tegn på, at det trænger til en effektiv gulvafslibning. Den grålige film i overfladen – de såkaldte slidspor – består af støv og snavs, som har aflejret sig i trægulvets overflade. Slidspor kan ikke vaskes væk. De er opstået, fordi gulvet med tiden har mistet sin beskyttende hinde af sæbe eller olie – enten fordi det er længe siden det sidst har modtaget en gulvslibning med efterfølgende behandling, eller fordi du har forsømt pleje og vedligeholdelse af dit trægulv.

Et olie- eller sæbe behandlet gulv skal nemlig passes ved hyppig og dybdegående gulvvask, til hvilken der anvendes særlige plejende sæber. Slitage er desuden særligt synligt i de smukke, sæbebehandlede gulve, som er bleget på naturlig vis ved hjælp af hvidpigmenteret sæbe. Den skinnende hvide farve vil komme til at stå i skærende kontrast til de gullige misfarvninger fra solens famlende UV stråler, de gråligt matte slidspor, og så de mange skæmmende pletter og skjolder, som fremkommer, når spildte væsker suges ned i træværkets overflade.

Kom slitagen i dit trægulv til livs med en effektiv gulvafslibning

Når du først har oplevet, at dit trægulv ikke længere bliver rent og pænt ved almindelig gulvvask, og at det er lige som om, at snavset sidder fast, har slitagen nået et niveau, hvor gulvet kun kan reddes ved en grundig og professionel gulvafslibning. De fleste typer trægulv kan tåle en gulvafslibning, hvor allerhøjst 2 millimeter af træværkets overflade på skånsom vis fjernes.

En erfaren gulvmand vil have de stærkeste forudsætninger for at kunne vurdere hvor meget – eller hvor lidt – der skal slibes bort af træværkets overflade for at opnå det eftertragtede ensartede resultat. Du kan læse mere om gulvafslibning, og finde din professionelle håndværker, på gkservice.dk

By | 2019-04-12T13:39:32+00:00 april 12th, 2019|Gulvafslibning Gladsaxe|Kommentarer lukket til Smukt og velholdt trægulv med gulvafslibning i Gladsaxe

About the Author: