Styr din arrogance og bedrevidenhed som tandlæge…

//Styr din arrogance og bedrevidenhed som tandlæge…

Styr din arrogance og bedrevidenhed som tandlæge…

… og dette gælder sådan set også, hvis du er kunde hos en tandlæge, hvor det lykkedes dig at få nogle ord indført under behandlingen, mens du har gabet åbent, eller du lytter til en, der har været hos tandlægen, hvor du lige skal give dit besyv med.

Ingen kan lide mennesker, der er arrogante og virker bedrevidende, uanset hvor i landet man er “udstationeret” som tandlæge. Man kan være tandlæge i Nuuk, tandlæge i Aars eller tandlæge i Vallensbæk, og det er da en fin stilling at have, men lad være med at føre dig frem.

Dette har egentlig ikke noget at gøre med Janteloven, selvom man kan sige, der er noget kulturelt forbundet med det.

Det er ikke så dansk at sige, man er god til noget, men hvis man beviseligt er det og så samtidig også er ydmyg omkring det, så kan vi alle acceptere det.

Men de mennesker, også tandlæger, der fører sig frem enten i medierne, klummer eller foran kunderne omkring, hvordan de er de bedste, og alle andre tager fejl, den slags gider man ikke høre på.

Det kan få en til at skifte tandlæge.

Selv hvis man sidder til bords ved en, der perifert kender til tandlægebranchen fra en fjern fortid, eller som tror, at vedkommende et ekspert på området af at have læst en artikel om det, er heller ikke det selskab, man gider sidde omkring.

Faktisk så udviser det om noget usikkerhed, at man har brug for at vise sig frem på den måde, så det kan komme til udtryk for manglende evner, hvor man har brug for at blive bekræftet af andre konstant.

Hvis man godt ved, at man kan sit kram, og man ikke behøver bræge op omkring det, så skal kundernes positive omtale af en nok sørge for, at man altid har nok at lave.

By | 2019-08-14T16:12:03+00:00 august 14th, 2019|tandlæge|Kommentarer lukket til Styr din arrogance og bedrevidenhed som tandlæge…

About the Author: