Tid til forårsrengøring?

06 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der er forår i luften, og det betyder, at det er tid til en god, gammeldags forårsrengøring! Du tænker måske på det som en pligt, men med nogle nyttige tips og tricks kan rengøringen være meget nemmere, end du tror! Med vores hurtige og enkle tips og tricks vil du kunne få dit hjem i stand på ingen tid – og det er faktisk ikke så svært at holde dit hjem rent, som du måske tror!

 

 

Vask vinduerne indvendigt og udvendigt

Det gør en enorm stor forskel, når vinduerne og rene og man kan se ordenligt gennem dem. Det er dog formentlig ikke en del af dine normale rengøringsrutiner og vi foreslår derfor, at du tilføjer dem til listen – i hvert fald engang imellem. Det tager ikke lang tid at vaske vinduer og du skal blot bruge noget universalrengøring og/eller glasrens for at få et smukt resultat.

Rengør køkken og køleskab

Vi går ud fra, at du svinger en klud og en støvsuger i dit køkken engang imellem. Men det er nok ikke så tit, at du rengør dit køleskab. Det er nemlig en længere proces, hvor du skal have alt ud af køleskabet, for derefter at rengøre det og til sidst sætte alle tingene på plads igen. Det er heller ikke en ting, som du behøver at gøre en gang om ugen, men vi anbefaler dog alligevel, at du tilføjer den til din liste og gør det engang imellem.

Rengør badeværelse og badekar

En af de mest frygtede huslige opgaver er rengøring af badeværelset. Sandheden er dog, at der faktisk ikke skal meget rengøring til for, at det ser godt ud og dufter godt. Sving en klud og rengør håndvask, bad og toilet. Du skal også huske rengøring af badekar, hvis du har sådan et. Badekarret er formentlig en post, som du typisk springer over, men dette bør også rengøres jævnligt.

Flere Nyheder