Tryg og sikker forsendelse over hele verden med DHL

29 oktober 2018
Astrid Pedersen
Tryg og sikker forsendelse over hele verden med DHL

Danske og nordiske virksomheder, som ofte sender pakker og andre typer forsendelser ud – for eksempel til kunder eller til forhandlere – har brug for et pålideligt og troværdigt fragtfirma, som kan varetage disse forsendelser på professionel vis. Samtidig er det vigtigt, af hensyn til profit margin, at omkostningerne til forsendelse holdes på et minimum. Som erhvervsdrivende tæller alle udgifter med i det store regnskab, og kan du spare penge på forsendelse, vil du kunne sænke priser tilsvarende på dine produkter, og dermed stå stærkere over for dine konkurrenter.

Få den mest sikre og professionelle håndtering af dine internationale forsendelser med DHL

Den markedsledende og verdensomspændende aktør på fragt og logistik markedet, DHL, opstod i San Francisco som et modstykke til FedEx, som var det monopoliserede distributions agentur i USA. Siden er DHL bid for bid blevet købt op af det tyske postvæsen Deutsche Post, som nu sidder på samtlige shares i den succesfulde virksomhed. DHL er kendt for firmaets evne til at håndtere forsendelser af alle størrelser og typer, og har i særdeleshed vundet anseelse inden for interkontinental og offshore logistik.

Find billig forsendelse med DHL online på pakke.dk

Hvis du foretrækker at sende dine pakker med DHL, kan du på pakke.dk nemt og hurtigt finde den ideelle forsendelses model med denne aktør. Du skal blot indtaste din forsendelses destination, mål, vægt og type, så returnerer pakke.dk’s smarte pris sammenlignings modul de forsendelses metoder, som er mest optimale for dig. Disse kan variere i såvel pris som forsendelses tid, og du har mulighed for at vælge ud fra dine egne præferencer. Når du har fundet og valgt din foretrukne forsendelses model med DHL, kan du bestille den direkte via pakke.dk – du behøver ikke at gå ind på DHL’s egen hjemmeside og taste alting forfra.

Du kan læse mere om billig forsendelse med DHL på pakke.dk

Flere Nyheder