Vil du holde slankekuren? Server risotto til middagen

//Vil du holde slankekuren? Server risotto til middagen

Vil du holde slankekuren? Server risotto til middagen

Hvis du skal på slankekur i det nye år for at tabe nogle af de kilo, som du har taget på i løbet af december, kan det blive svært for dig at finde noget lækker mad at servere, når du inviterer til middag. For du har jo heller ikke lyst til at spise dine gæster af med noget slankemad, der måske ikke lige er dem. Det kan derfor kræve, at du lægger din hjerne i blød, hvis du skal have gæster til middag. 

En ret, der er meget nem at gå til, og som du sagtens kan spise med god samvittighed, selvom du på slankekur, er risotto. Det kan tilberedes på et utal af forskellige måder, hvilket gør det muligt for dig at finde en type, der passer til lige præcis din kur. Det varierer jo i dag også meget fra person til person, hvad man skal spise for at tabe sig. 

Har du ikke lige en god opskrift på risotto, er det en god ide for dig at gå ind på online kogebogen dk-kogebogen.dk. De har et stort udvalg af forskellige opskrifter. Ikke bare til risotto, men også til mange andre retter. Du kan dog være sikker på, at du ikke kommer til at mangle inspiration til din risotto, da der ligger en lang række forskellige slags. 

Alt efter hvilken kur du er på, kan du finde en type, der passer til. Hvis du vil skære ned på fedtet, skal du selvfølgelig gå efter de opskrifter, hvor der står “fedtfattig”. Det er med til at gøre det nemt for dig at finde den helt rigtige opskrift. 

Hvis du er på en kur, hvor du ikke spiser ris, kan det virke som, at du ikke kan servere risotto. Men du kan for eksempel servere perlebyg eller blomkålsris til, så du stadig kan servere denne lækre ret for dine gæster. 

By | 2019-01-03T11:08:45+00:00 januar 3rd, 2019|risotto|Kommentarer lukket til Vil du holde slankekuren? Server risotto til middagen

About the Author: